Beneficiază de avantajele campaniei promoționale „O casă izolată este o casă premiată”!

Cumpără minimum 200 mp de vată minerală cu ECOSE® UNIFIT 035 (100mm), AKUSTIK BOARD (100mm) sau MINERAL PLUS 037 (100mm) și primești GRATUIT o rolă de barieră de vapori Homeseal LDS 35!

Campania se desfășoară în perioada 28 septembrie – 30 noiembrie, în toată rețeaua de distribuitori agreați ai Knauf Insulation de pe întreg teritoriul României și se adresează persoanelor fizice – care nu sunt clienți direcți Knauf Insulation.

Clienții care doresc să participe trebuie:
1) Să cumpere în perioada desfășurării campaniei cel puțin 200 mp de vată minerală de sticlă UNIFIT 035 (100mm), AKUSTIK BOARD (100mm) și MINERAL PLUS 037 (100mm) pe o singură factură.
2) Să furnizeze datele de contact și să semneze formularul de Campanie, pus la dispoziție de către un reprezentant al Distribuitorului Knauf Insulation.

Aflați mai multe detalii și regulamentul campaniei pe site-ul Izolezi.ro și la Distribuitorii Knauf Insulation.

HOMESEAL LDS 35 este o barieră de vapori la interior, multistrat, armată și realizată din polietilenă. Poate fi utilizată la construcția acoperișurilor înclinate, acoperișurilor tip terasă, a pereților verticali sau a tavanelor (plafoanelor).

Se utilizează împreună cu un strat de membrană permeabilă la vapori, la exterior (HOMESEAL LDS 0.02), pentru evitarea condensului datorat umezelii dinspre interior spre exterior.

AVANTAJE

• etanşeizează împotriva umezelii şi penetrării vaporilor

Accesează programul național „Casa eficientă energetic”!

Fie că îți construiești o locuință nouă sau îți dorești să o reabilitezi pe cea veche, alege soluțiile propuse de Knauf Insulation pentru creșterea confortului de acasă și aplică acum pentru programul național „Casa Eficientă Energetic”.

Susținem reducerea impactului emisiilor de carbon ale clădirilor asupra mediului și programul național de finanţare a creșterii eficienţei energetice a caselor. Aplicarea pentru programul „Casa Eficientă Energetic” a început cu data de 15 septembrie, iar prin înscrierea la acest program de finanțare poți recupera până la 60% din costurile necesare renovării. Pentru mai multe detalii accesează: https://www.afm.ro/casa_eficienta_energetic.php

IZOLAȚII

FERESTRE

FINISAJE

ACOPERIȘ