Knauf te invită să participi și la Ediția a 2-a KNAUF PROFIT

Programul se va desfășura în perioada 1 ianuarie 2022 – 30 noiembrie 2022, la nivel național, prin intermediul partenerilor contractuali Knauf Gips SRL.

Programul se adresează Utilizatorilor Finali ai produselor Knauf participante. Astfel, în acest program poate participa orice persoană fizică sau juridică care are calitatea de Utilizator al Produselor participante și care achiziționează Produsele Participante pe durata desfășurării programului. Utilizatorul poate fi montator, gletuitor, aplicator, constructor sau beneficiar final.

Înscrierea în programul de loializare se realizează fie direct pe platforma https://profit.knauf.ro/, fie prin completarea formularului ce se poate descărca de pe site și trimite scanat la adresa [email protected].

4 Pași de urmat pentru obținerea premiilor

Inscrie-te

Beneficiază de avantajele programului KNAUF PROFIT

Inscrie-te

Completează formularul de înregistrare online disponibil, descarcă formularul tipărit sau completează formularul la magazinul de materiale de construcții de la care te aprovizionezi și trimite-l pe e-mail la [email protected].

Cumpără

Cumpără produsele KNAUF de la distribuitorii noștri!

Cumpără

Cumpără produsele Knauf participante în program de la partenerii noștri contractuali. Folosește harta (link hartă)  pentru a localiza cel mai apropiat distribuitor.

Adună puncte

Fotografiază sau scanează factura sau bonul fiscal

Adună puncte

Fotografiază cu telefonul mobil sau scanează factura sau bonul fiscal pe care apar produsele Knauf care adună puncte în programul KNAUF PROFIT și încarcă-le în contul tău sau trimite-le prin e-mail.

Primești premiile

Transformă punctele colectate în premii din program

Primești premiile

Verifică în contul tău câte puncte ai strâns și transformă punctele în premii. Alege ce vrei să primești, completează formularul pentru a comanda premiile și așteaptă curierul.

Knauf te premiază cu mult mai multe premii:
scule Knauf, echipamente de lucru, scule electrice si multe altele!

PREMIILE DIN PROGRAMUL KNAUF PROFIT

Înscrierea în program

Înscrierea în prezentul program se poate face numai la cererea Participanților. Achiziția Produselor Participante oferă dreptul la crearea unui cont activ în platforma online profit.knauf.ro.

Înscrierea în acest program se poate face de către Participanți în următoarele moduri:

  • Prin completarea în perioada menționată în Regulament a formularului de înregistrare online disponibil pe knauf.ro.
  • Prin intermediul formularului ce se poate descărca de pe profit.knauf.ro sau poate fi găsit la sediul partenerilor contractuali. Participantul realizează o fotografie a formularului completat și o trimite pe email la adresa [email protected].

Regulamentul oficial al programului poate fi consultat aici: https://profit.knauf.ro/reguli

IZOLAȚII

FERESTRE

FINISAJE

ACOPERIȘ