Izolează mansarda cu vata minerală Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE®.

În perioada 24 septembrie 2021 – 15 august 2022, pentru orice achiziție* de minimum 3500 lei primești GRATUIT un voucher de 300 lei. Descarcă voucherul, utilizează-l în rețeaua de parteneri Mansarda Mea, iar factura pe care o vei plăti va fi cu 300 de lei mai mică!

Completează formularul pentru a intra în posesia voucherului! Acesta va fi trimis și pe adresa de email completată mai jos.

Hidden
Hidden
Termeni și condiții(Required)
*Datele cu caracter personal vor fi prelucrate numai în scopurile expres detaliate mai sus, urmând a fi stocate până la retragerea consimţământului. Drepturile persoanei vizate privind accesarea/ştergerea/modificarea/restricţionarea datelor, condiţiile şi termenii activităţii de prelucrare, precum şi metoda de retragere a consimţământului pot fi consultate în Politica de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal.

*Achiziția trebuie să conțină produse Knauf Insulation necesare izolării podului sau mansardei din următoarele game: UNIFIT 035, NATUROLL PLUS, HOMESEAL LDS 0.02, HOMESEAL LDS 0.02 UV FIX PLUS, HOMESEAL LDS 5, HOMESEAL LDS 200, HOMESEAL LDS SOLIFIT 1 / SOLIFIT 2, HOMESEAL LDS 35, SOLIMUR.

Campania se desfășoară în toată rețeaua de distribuitori agreați ai Knauf Insulation de pe www.mansarda-mea.ro și se adresează persoanelor fizice, care nu sunt clienți direcți Knauf Insulation.

Cum accesezi promoția?

  • Pasul 1: Completezi datele personale și îți dai acordul pentru utilizarea lor, folosind formularul de înregistrare de pe pagina de campanie
  • Pasul 2: Descarci voucherul în format PDF (disponibil și pe email), îl printezi sau îl salvezi în telefon și mergi la cel mai apropiat partener Knauf Insulation
    Atenție: se poate descărca un singur voucher per participant la campanie.
  • Pasul 3: Achiziționezi produse Knauf Insulation cu valoare minimă de 3500 de lei (TVA inclus) de la unul din distribuitorii Knauf din zona ta (lista o poți vedea aici).
  • Pasul 4: Prezinți voucherul comerciantului și plătești factura de achiziție cu discountul aferent voucherului descărcat. Pe factura de achiziție se va menționa numărul unic al voucherului.

Important

  • Pentru a beneficia de voucher, trebuie să achiziționezi produse Knauf Insulation participante în campanie, în valoare de minimum 3500 de lei, TVA inclus
  • Se poate descărca și folosi un singur voucher per participant la campanie.
  • Pe perioada de desfășurare a campaniei se pot acorda maximum 70 de vouchere, în valoare totală de 21.000 de lei.
  • Campania va înceta după epuizarea tuturor voucherelor disponibile.

Nu rata această ofertă specială!

Regulamentul Promoției Knauf Insulation

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau dificultăți în obținerea sau utilizarea voucherului, ne poți scrie la romania.marketing@knaufinsulation.com.