Oferă-ți un spectacol de lumină la mansardă în orice anotimp! 

Promoția toamnei: ruloul exterior parasolar la prețul recomandat de 5 lei!

Știai că lumina naturală poate să-ți decoreze camera în funcție de fiecare anotimp? Observă circuitul natural al luminii din fiecare cameră a mansardei tale și lasă-te surprins de jocurile acesteia!

Toamna oferă cele mai spectaculoase tablouri coloristice pe care le poți admira prin ferestrele de mansardă. Acum te poți bucura de culorile toamnei prin campania promoțională VELUX.

Am lansat campania: „Oferă-ți un spectacol de lumină la mansardă”!

Promoția se va desfășura în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie 2020. Toți clienții care vor achiziționa pachetul promoțional al campaniei vor primi un rulou exterior parasolar la un preț recomandat de 5 lei (fără TVA).

Achiziția mai multor pachete promoționale implică în mod automat primirea unui număr direct proporțional de rulouri exterioare parasolare.

Pachetul promoțional include:

Ferestre VELUX Standard Plus

Sunt incluse în promoție ferestrele de mansardă VELUX manuale din gama Standard Plus: GLL 1061, GLL 1061 B și GLU 0061, GLU 0061 B. Modelele includ geam termoizolant in 3 foi de sticlă, cu eficiență energetică sporită.

Rame de etanşare

Rame de etanșare individuale cu kit de izolare termică inclus (EDW/ EDS 2000) și/sau rame de etanșare combi EKW/EKS 0021F, (potrivite pentru combinația de 2 ferestre de mansardă VELUX pe orizontală) + kit de izolare termică (BDX 2000).

Rulou exterior parasolar

Primești parasolarul manual MHL VELUX, la prețul recomandat de 5 lei. Ușor de montat și de utilizat, asigură o temperatură interioară cu până la 5 grade mai mică. Are 3 ani garanție și 10 ani durată de viață pentru doar 5 lei.

Clienții care vor achiziționa pachetul promoțional al campaniei vor primi un rulou exterior parasolar la un preț recomandat de 5 lei (fără TVA). Achiziția mai multor pachete promoționale implică în mod automat primirea unui număr direct proporțional de rulouri exterioare parasolare.

Promoția este valabilă pentru toate dimensiunile disponibile în stoc, vezi broșura „Lista de prețuri” valabilă din aprilie 2020.

Detalii și Regulament aici: https://www.velux.ro/campanii/promotia-toamnei

Solicită oferta

IZOLAȚII

FERESTRE

FINISAJE

ACOPERIȘ