Mai bine de un sfert din căldură se pierde prin acoperișul/podul unei locuințe neizolate.

Izolarea mansardei, a podului sau a acoperișului este o modalitate extrem de eficientă pentru a reduce pierderile de căldură și, în același timp și facturile la încălzire pe timp de iarnă.

Descoperă soluția ideală pentru …

Izolarea acoperișului la interior

Izolarea acoperișului la exterior

Izolarea podului

Cum funcționează sistemul de izolare Homeseal LDS?

Beneficiile sistemului Homeseal LDS

Termoizolare

Protecție termică ridicată în timpul iernii – vata minerală are proprietăți termice excelente și asigură confort termic ridicat iarna. De asemenea, prin izolarea cu sistemul Homseal LDS, se reduce nevoia de încălzire suplimentară în anotimpurile de tranziție.

Izolare acustică

Protecție împotriva zgomotului – structura compactă a vatei minerale oferă capacitatea de a absorbi zgomotul, care astăzi este unul dintre poluanții serioși ce afectează foarte mult confortul vieții cotidiene.

Protecție la foc

Spre deosebire de alte materiale de izolare, vata minerală bazaltică și vata minerală de sticlă sunt materiale incombustibile. La izbucnirea unui incendiu, structura acoperișului este deosebit de vulnerabilă la foc, iar vata minerală va asigura că focul nu se răspândește – pe langa faptul că nu arde, nu emite gaze nocive, facilitând astfel evacuarea într-un timp mai îndelungat.

Permeabilitate

Protecție împotriva căldurii excesive din lunile de vară – iarna uităm cât de cald poate fi vara într-o mansardă. Prin utilizarea vatei minerale, datorită structurii sale fibroase și capacității mari de absorbție și reținere a căldurii, veți avea parte de o protecție reală împotriva supraîncălzirii mansardei, ceea ce nu se întâmplă în cazul altor materiale de izolare.

Tehnologia ECOSE® – Calitatea aerului din interior este foarte importantă

Ne petrecem mai mult de 90% din timp în interior – este important pentru noi ca aerul pe care îl respirăm în interior să fie de cea mai bună calitate.

Sistemul de izolație pentru mansardă propus de Knauf Insulation cu vată minerală de sticlă nu emite substanțe nocive și astfel contribuie semnificativ la calitatea aerului din interior. Acest lucru este posibil, deoarece vata minerală de sticlă este produsă cu tehnologia unică ECOSE®.

Tehnologia ECOSE® este rezultatul a 5 ani de cercetare intensivă. Vata minerală naturală de la Knauf Insulation este fabricată din materii prime naturale și/sau reciclate folosind un liant inovator bazat pe tehnologia ECOSE®. În acest fel, se evită utilizarea petrochimicelor și sunt folosite materiale de natură biologică fără adaos de formaldehidă, coloranți fenolici, acrilici și artificiali, înălbitori sau lacuri.

Vata minerală produsă cu tehnologia ECOSE® are o culoare naturală maro fiind mai plăcută la atingere, păstrând aceleași performanțe superioare pe care le regăsim și la vata minerală tradițională: izolare termică și fonică ridicată, aceeași clasă de protecție la incendiu.

Vata minerală de sticlă Knauf Insulation obținută cu tehnologia ECOSE® a obținut nivelul Gold al certificatului Indoor Air Quality de la Eurofins. Acesta este cel mai înalt standard disponibil în prezent și îndeplinește toate standardele europene existente de calitate a aerului interior.

Knauf Insulation este prima companie din lume care a primit Eurofins Indoor Air Comfort Gold Standard, ceea ce demonstrează că vata minerală de sticlă și bazaltică cu tehnologia ECOSE® contribuie la îmbunătățirea calității aerului din interior.

Dacă încă nu ești sigur de ce să alegi vata minerală Knauf Insulation, citește mai detaliat aici:
7 motive pentru care izolarea mansardei să fie realizată cu vată minerală

Dacă vrei soluții perfecte pentru izolarea mansardei, alege produsele
Knauf Insulation!

Descoperă acum rețeaua de distribuitori din orașul tău – vezi aici lista completă!

Descoperă distribuitorii

Dacă ai o întrebare sau vrei să fii contactat de către un consultant, lasă-ne un mesaj!

Contactează-ne

Ai nevoie de sisteme de acoperiș, ferestre de mansardă sau finisaje mansardă?

Consultă oferta partenerilor noștri în proiect!

FERESTRE

FINISAJE

ACOPERIȘ