Ferestre de mansardă VELUX cu deschidere de sus

Sunt ușor de folosit, se pot curăța simplu, din interior prin rotirea cercevelei la 180 grade și se pot accesoriza cu rulouri sau rolete. În plus, poți să amplasezi piese de mobilier direct sub ele. Acestea se montează la o înălțime care îți va oferi o priveliște excelentă, fie că stai jos sau în picioare.

Lemn
Poliuretan
Ventilație
Filtru de aer

Ferestre VELUX cu deschidere de sus

Ferestre de mansardă originale cu control din partea superioară.
Sunt disponibile în două variante: varianta din lemn de pin lăcuit și varianta din lemn învelit în poliuretan,
vopsit alb, care nu necesită întreținere ulterioară.
Bara de operare elegantă permite deschiderea și închiderea cu o singură mână a ferestrei.
Clapeta de ventilare este încorporată.

Vezi broșura

Aer proaspăt prin clapeta de ventilare

Lasă aerul proaspăt să intre în casa ta, când dormi sau când nu ești acasă. Toate ferestrele de mansardă VELUX sunt dotate cu clapete și fante de ventilare care îți permit să aerisești cu fereastra închisă. Astfel, nu trebuie să îți faci griji pentru securitatea casei sau pentru capriciile vremii.

Înălțimea de instalare a ferestrelor permite amplasarea de mobilier

Partea inferioară a ferestrei este potrivită pentru un parapet de până la 130 cm, în timp ce partea superioară este la 180-220 cm distanță de la podea.
Deschiderea de sus îți permite să utilizezi și spațiul de sub fereastră: poți să pui aici piese de mobilier și să te bucuri de o priveliște încântătoare fie că stai în picioare sau așezat.

Rotește pentru curățare ușoară

Curățarea ferestrei de mansardă pe exterior se poate face simplu și în siguranță, din interiorul casei: cerceveaua se rotește la 180 de grade și se fixează în această poziţie prin glisarea opritorului în orificiul situat pe partea inferioară a cadrului lateral. Astfel geamul exterior se poate curăța cu ambele mâini.

Cea mai căutată dimensiune este
78 x 118 cm.

Lemn interior
Lemn exterior
Poliuretan interior
Poliuretan exterior

De ce să alegi ferestre de mansardă VELUX cu deschidere de sus?

Doar ferestrele de mansardă VELUX sunt prevăzute cu deschidere de sus. Ele sunt rezistente la intemperii, pot fi accesorizate cu rulouri și rolete, se manevrează ușor, chiar dacă ai pus mobilă sub ele. Se pot monta la o înălțime de 90 de cm față de podea, la fel ca în cazul unei ferestre verticale, astfel încât să ai acces la priveliștea de afară.

Înlocuire filtru de aer

Filtrul de aer cu care sunt dotate ferestrele de mansardă împiedică praful și insectele să intre în casă. Este lavabil și se curăță ușor. Rotește complet partea mobilă a ferestrei, fixează-o în poziția de curățare, scoate filtrul și înlocuiește-l sau doar curăță-l.

Ferestre VELUX din lemn versus ferestre VELUX din poliuretan

Fereastră de mansardă din lemn sau din poliuretan? Urmărește video-ul pentru a lua o decizie bună.

Descoperă acum rețeaua de distribuitori din orașul tău – vezi aici lista completă!

Descoperă distribuitorii

Dacă ai o întrebare sau vrei să fii contactat de către un consultant, lasă-ne un mesaj!

Contactează-ne