Finisaje mansardă pentru o atmosferă diferită în spațiul mansardei

Crearea unui spațiu de locuit reprezintă o provocare. O provocare între estetică și acustică. Între formă și funcționalitate. Toate aceste aspecte sunt importante în crearea spațiului de locuit și trebuie să corespundă nevoilor tale. Gama variata de finisaje pentru mansardă Knauf  permit ca spațiul sa fie format în funcție de fiecare viziune.

Pentru realizarea unei placări la interiorul mansardei se utilizează plăci de gips-carton, plăci din ipsos armat cu fibră de sticla Knauf Fireboard, plăci din gips armat cu fibre celulozice Knauf Vidiwall sau plăci ușoare pe bază de ciment Aquapanel în combinație cu un strat de material izolant.

Grosimea stratului de izolație este determinată în funcție de pierderea de căldură admisă, care este reglementată de normele în vigoare. Plăcile de gips-carton se montează ori pe o structură metalică realizată din profile metalice Knauf de înaltă calitate ori pe o structură din rigle de lemn.

Pereți

Detalii

Pardoseli

Detalii

Design-ul interior al mansardei

Gama largă de finisaje pentru mansardă Knauf – sistemele de pereți –  asigură compartimentarea mansardei pentru a îndeplini diverse cerințe.

Dacă vrei cele mai bune soluții pentru finisarea mansardei,
alege produsele Knauf!

Descoperă acum rețeaua de distribuitori din orașul tău – vezi aici lista completă!

Descoperă distribuitorii

Dacă ai o întrebare sau vrei să fii contactat de către un reprezentant zonal, lasă-ne un mesaj!

Contactează-ne

Ai nevoie de sisteme de acoperiș, izolații sau ferestre de mansardă?

Consultă oferta partenerilor noștri în proiect!

IZOLAȚII

FERESTRE

ACOPERIȘ