Soluții complete pentru acoperiș

Cu o experienţă de peste 50 de ani de la înfiinţarea sa în Austria şi de peste 20 de ani pe piaţa din România, Bramac oferă sisteme complete de acoperiş.

Un acoperiș pentru generații

Rezistență în orice condiții

Bramac îşi supune periodic produsele la diverse teste de rezistenţă. Acestea sunt testate în cel mai mare canal de vânt al Europei. Rezultatele o dovedesc: ţiglele Bramac sunt cu 25% mai rezistente decât prevede Norma pentru ţigla din beton EN 490. Astfel, datorită densităţii lor, ţiglele Bramac sunt rezistente la căderi de grindină, de zăpadă, la vânt puternic şi furtună. Acoperişurile Bramac rezistă la încărcări de vânt cu viteze de până la 180 km/oră.

Izolare fonică

Datorită materialului folosit în producerea lor, ţiglele Bramac din beton oferă o izolare fonică ridicată. Densitatea ridicată şi suprapunerea perfectă a ţiglelor Bramac acţionează ca un scut protector în faţa zgomotului de afară, având, astfel, capacitatea de a reduce zgomotul cu până la 7 decibeli în comparaţie cu alte tipuri de învelitoare. Oamenii resimt acest fapt ca şi o reducere a zgomotului la jumătate. Astfel, veţi avea garantat un somn mai liniştit!

Protejează mediul înconjurător

În procesul de producere a ţiglelor din beton, emisiile de CO2 sunt vizibil reduse. Cifrele o dovedesc. Emisiile de CO2 sunt mai puţine cu peste 50% în comparaţie cu ţigla fabricată din alte materiale. Consumul scăzut de energie înregistrat în faza de producţie, diferenţiază ţiglele Bramac, certificate IBO, de celelalte materiale pentru acoperiş.

O soluție completă

Bramac oferă un sistem de acoperiş complet de la A – Z. Pentru fiecare model de ţiglă, Bramac vă pune la dispoziţie o întreagă serie de componente speciale şi accesorii originale ( peste 50 de accesorii ), perfect adaptate funcţional şi estetic. Pe lângă acestea, gama de produse Bramac este completată şi de panouri solare, sisteme de coşuri de fum, termoizolaţie.

Totul pentru acoperiș

Țiglele Bramac sunt alegerea perfectă pentru casa ta, deoarece îți oferă siguranță și durabilitate pe viață. Sistemul complet Bramac înseamnă garanţia calităţii, protecţie şi siguranţă la cele mai înalte standarde, dar şi o estetică aparte.

Sistemul complet Bramac

An după an, acoperișurile de țiglă BMI Bramac rezistă

Detalii
Detalii

Când vine vorba de casa ta, nu e loc de compromisuri.
Intră în lumea Bramac și descoperă-i toate beneficiile!

Configurator

Configurează-ți sistemul complet de acoperiș! 5 pași simpli și ai un acoperiș.

Începe acum

Distribuitori și montatori

Accesează rubrica – Parteneri Bramac și acolo vei găsi partenerii noștri din zona ta.

Vezi parteneri

Ai nevoie de ferestre de mansardă, izolații sau finisaje mansardă?

Consultă oferta partenerilor noștri în proiect!

IZOLAȚII

FERESTRE

FINISAJE