Sisteme de pardoseli

Pardoselile uscate Knauf Vidifloor permit un montaj rapid și sunt ideale pentru planșeele pe grinzi de lemn

Pardoseli uscate Knauf Vidifloor

Pardoselile uscate îşi găsesc aplicabilitatea în primul rând atunci când se doreşte un montaj rapid cu posibilitatea de a utiliza imediat spaţiul, o greutate proprie scăzută a sistemului de pardoseală şi evitarea tehnologiilor umede. De asemenea, ele sunt ideale în renovarea planşeelor pe grinzi de lemn.

Descriere

Pardoselile uscate Knauf trebuie montate pe o suprafaţă stabilă şi plană. Acest lucru necesită, în cazul abaterilor de planeitate a planşeului brut, o nivelare a înălţimii în funcţie de mărimea toleranţelor prestabilite. Umpluturile vor fi făcute direct pe planşeul brut. În cazul zonelor neetanşe, trebuie aplicată o folie de separaţie. Traseele instalaţiilor pot fi acoperite direct. În acest caz, în funcţie de materialul de umplutură, este necesară o acoperire minimă de 10 până la 20 mm deasupra cotei superioare a planului instalaţiilor.

F131 Pardoseală uscată cu elemente Vidifloor

Alcătuite din două plăci de ipsos armat cu fibre, cu grosimea de 10 mm sau 12,5 mm, suprapuse, lipite din fabrică, decalate una faţă de cealaltă cu 5 cm (formând un falţ).
Grosimea elementelor este de 20 mm sau de 25 mm. Elementele Vidifloor se comercializează la dimensiuni de 0,50 x 1,50 m. La punerea în operă elementele se lipesc pe zona falţului cu adeziv Uniflott, după care se fixează cu şuruburi speciale Vidifloor. Sunt potrivite pentru sistemele de încălzire în pardoseală, conductivitatea termică la elemente Vidifloor este 0,29 W/(mK).

F132 Pardoseală uscată cu elemente mixte Vidifloor

Elemente Vidifloor, de grosime 20 mm, caşerate la partea inferioară cu un strat izolator din polistiren, de 20 sau 30 mm grosime şi elemente Vidifloor, grosime 20/25 mm, caşerate cu un strat izolator din vată minerală de 10 mm grosime.
Grosimea totală a elementelor mixte:
– Vidifloor EPS (polistiren): 40 mm (2×10+20) sau 50 mm (2×10+30),
– Vidifloor VM (vată minerală): 30 mm (2×10+10) sau 35 mm (2×12,5+10).

F135 Pardoseală uscată cu plăci Vidifloor

Plăci de 10 mm sau 12,5 mm grosime montate în şantier în 2 straturi succesive, cu rosturi decalate. Al doilea strat se lipeşte de primul cu adeziv Knauf Uniflott, după care se fixează pe întreaga suprafaţă cu şuruburi speciale Vidifloor. Sunt potrivite pentru sistemele de încălzire în pardoseală, conductivitatea termică la plăcile Vidifloor este 0,29 W/(mK).

Dacă vrei cele mai bune soluții pentru finisarea mansardei,
alege produsele Knauf!

Descoperă acum rețeaua de distribuitori din orașul tău – vezi aici lista completă!

Descoperă distribuitorii

Dacă ai o întrebare sau vrei să fii contactat de către un reprezentant zonal, lasă-ne un mesaj!

Contactează-ne