POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Versiune actualizata la data de 01.10.2021

 

Operatorul:             Knauf Insulation Romania

Adresa:                     Bd. Tudor Vladimirescu nr. 29, etaj 1, Sector 5, 050881, București, clădirea AFI Tech Park 1

Email:                        dataprotect.ro@knaufinsulation.com

Knauf Insulation România acordă prioritate deosebită protecţiei datelor cu caracter personal. Pe acest website, colectăm numai date personale care sunt necesare pentru utilizarea site-ului sau pentru a da curs solicitărilor și întrebărilor dvs.

Datele colectate nu vor fi trimise unei terţe părţi decât cu respectarea scopului în care au fost colectate sau pentru protejarea unui drept sau interes legitim al Operatorului.

Cu respectarea obligaţiilor ce ne revin în materia protecţiei datelor conform cerintelor legale în vigoare și a Regulamentului General privind Protecția Datelor cu caracter personal (RGPD), în cele ce urmează vă oferim o imagine de ansamblu a ceea ce presupune prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

PROCESAREA DATELOR ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU

Următoarele informații tehnice generale sunt colectate automat atunci când accesați site-urile web ale Knauf Insulation România: tipul de browser, sistemul de operare utilizat, numele domeniului provider-ului Dvs. de Internet și altele informații asemănătoare.

Acestea sunt exclusiv informații care nu oferă nicio concluzie despre persoana dumneavoastră ca individ.

PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Dacă prin intermediul site-ul nostru sunteți rugat să ne puneți la dispoziție informații cu caracter personal cum ar fi numele şi prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon, sau CV-ul dumneavoastră, acest lucru este subiectul unor regulamente specifice și poate avea loc doar cu acordul dumneavoastră.

În acest context, vom folosi datele dvs. doar pentru a răspunde la întrebările și sugestiile dvs, de exemplu prin intermediul formularului de contact, pentru trimiterea de newslettere sau pentru a folosi anumite secțiuni ale website-ului (diverse estimări de costuri și materiale necesare, folosirea de aplicații, aplicarea la diverse poziții în cadrul companiei, etc.).

Acest consimțământ îl puteți retrage oricând, printr-o cerere scrisă, cu efect de la data primirii cererii pe viitor, trimisă la următoarea adresă de email: dataprotect.ro@knaufinsulation.com sau prin dezabonarea de la newsletter.

UTILIZAREA COOKIE-URILOR

Folosim soluțiile și tehnologiile oferite de Google Analytics si de cookieconsent.insites.com pentru a înregistra și a stoca date anonime din care sunt create profiluri de utilizare sub pseudonime în scopul personalizării și optimizării site-ului nostru.

Modulele cookie care permit recunoasterea unui browser de internet pot fi utilizate în acest scop. Cu toate acestea, profilurile de utilizare nu sunt fuzionate în niciun fel cu datele referitoare la purtătorul pseudonimului, cu excepția cazului în care vizitatorul site-ului îl consimte în mod expres.

În special, adresele IP se fac nerecunoscute imediat după primirea acestora, astfel încât niciun profil de utilizare nu poate fi urmărit înapoi la adresele IP. Prelucrarea se face pe baza unui interes legitim din partea noastră. Vizitatorii acestui site pot obiecta la această colectare și stocare de date în orice moment, cu efect pentru viitor, prin setarea preferintelor de cookie folosind formularul din site sau modificand configuratia browser-ului web folosit, urmand instructiunile de aici.

Este recomandat să lași toate cookie-urile active chiar dacă nu ești sigur că ai nevoie de ele, pentru că acestea ar putea fi utilizate pentru a furniza un serviciu pe care îl utilizezi. Pentru mai multe detalii despre cookie-urile pe care le folosim, click pe Politica de cookie

UTILIZAREA DATELOR PERSONALE ÎN CONTEXTUL SOCIAL MEDIA 

Facebook

Acest site folosește funcția social sharing („plug-in-uri”) a rețelei sociale Facebook.com, care este administrată de Facebook Inc., Palo Alto, Statele Unite ale Americii („Facebook”). Plug-in-urile sunt indicate de un logo Facebook.

Aceste plug-in-uri sunt dezactivate inițial când vizitați website-ul nostru și nu vor fi activate decât după ce ați utilizat butonul furnizat în acest scop. Prin această activare stabiliți o conexiune la Facebook și va exprimați consimțământul pentru transmiterea datelor către Facebook. Dacă sunteți conectat(ă) la Facebook, Facebook poate conecta vizita la contul dvs Facebook. Dacă apăsați butonul respectiv, informațiile corespunzătoare sunt transmise direct de pe browserul dvs. către Facebook și procesate acolo.

Consultați Politica de confidențialitate Facebook pentru informații cu privire la scopul colectării datelor, la prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către Facebook, precum și la drepturile și opțiunile de setări corespunzătoare pentru protejarea confidențialității.

Dacă nu doriți ca Facebook să colecteze date despre dvs. prin intermediul site-ului nostru, trebuie să vă deconectați de la Facebook, înainte de a vizita site-ul nostru și de a accesa butonul Facebook.

YouTube

Acest site folosește platforma video YouTube administrată de YouTube LLC, Cherry Ave 901. San Bruno, CA 94066 din SUA. YouTube este o platformă care permite redarea fișierelor audio și video.

Când vizitați site-ul nostru, playerul YouTube integrat în acesta se conectează la YouTube pentru a asigura transmiterea fișierului video sau audio. Când vă conectați la YouTube, datele sunt transferate către YouTube.

Consultați Politica de confidențialitate Google pentru informații despre scopul colectării datelor și despre prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către YouTube, precum și drepturile și setările opțiunilor corespunzătoare pentru protejarea confidențialității.

LinkedIn

Site-ul nostru web integrează pluginuri ale rețelei sociale LinkedIn, administrată a LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, SUA (denumit în continuare „LinkedIn”). Puteți recunoaște pluginurile după sigla LinkedIn de pe site-ul nostru (alb „in” pe fundal albastru). Pentru a preveni transferul de date nedorit, pluginurile de pe acest site web sunt dezactivate în mod implicit. Făcând clic pe simbolul respectiv, pluginul este activat și datele pot fi transferate furnizorului. Activarea pluginului stabilește o conexiune între browserul dvs. și serverul LinkedIn.

Când pluginul este activat, LinkedIn primește informații precum adresa dvs. IP, un mesaj că ați vizitat site-ul nostru și alte informații legate de browser. Dacă faceți clic pe butonul LinkedIn („Butonul de partajare”) în timp ce sunteti conectați la contul dvs. LinkedIn, puteți conecta conținutul paginilor noastre din profilul dvs. LinkedIn. Acest lucru permite LinkedIn să asocieze vizita la paginile noastre cu contul dvs. de utilizator.

Dacă nu doriți ca LinkedIn să colecteze date despre dvs. prin intermediul site-ului nostru, trebuie să vă deconectati de la LinkedIn, înainte de a vizita site-ul nostru și de a accesa butonul LinkedIn.

Consultați Politica de confidențialitate LinkedIn pentru informații despre scopul colectării datelor și despre prelucrarea și utilizarea ulterioară a datelor de către LinkedIn, precum și drepturile și setările opțiunilor corespunzătoare pentru protejarea confidențialității.

Google Analytics

Acest website utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google Inc. („Google”). Google Analytics folosește așa-numitele cookie-uri, fișiere text care sunt stocate pe computerul dumneavoastră și care permit analiza utilizării de către dumneavoastră a site-ului web. Informațiile despre utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web (inclusiv adresa IP) colectate de către modulul cookie sunt transmise la un server Google din SUA și stocate acolo. Cu toate acestea, dacă anonimizarea IP este activată pe acest site, adresa dumneavoastră IP este abreviată anterior de Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state părți la Acordul privind Spațiul Economic European.

Numai în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi transferată pe un server Google în Statele Unite și abreviată acolo. Google va utiliza aceste informații în numele operatorului acestui site web în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a site-ului web, al compilării rapoartelor privind activitatea site-ului web pentru operatorii de site și în furnizarea lor cu alte servicii referitoare la utilizarea site-ului web și utilizarea Internetului. Adresa IP transferată de browserul dumneavoastră în timpul utilizării Google Analytics nu va fi asociată cu alte date deținute de Google.

Neautorizarea Google Analytics

Puteți refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare din software-ul browserului dumneavoastră, cu toate acestea, rețineți că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza funcționalitatea completă a acestui site web. Mai mult, puteți preveni colectarea datelor generate de cookie și pe baza utilizării de către dumneavoastră a site-ului web (incluzând adresa dumneavoastră IP) și prelucrarea acestor date de către Google prin descărcarea și instalarea pluginului din browser disponibil sub următorul link: (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=ro).

Informații suplimentare privind acest subiect pot fi găsite la adresa Informații generale despre Google Analytics și protecția datelor. Dorim să vă informăm că acest site web a extins Google Analytics folosind codul „_anonymizeIp ()” pentru a asigura colectarea anonimă de adrese IP (așa-numita mascare a IP).

INTEGRAREA CU HĂRȚILE GOOGLE 

Utilizăm funcțiile Google Maps pe acest site web. Google Maps este operat de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA.

Acest lucru ne permite să afișăm hărți interactive direct pe site și ne permite utilizarea convenabilă a funcției de hartă.
Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord ca datele generate automat, precum și datele pe care le-ați introdus să fie colectate, prelucrate și utilizate de Google, unul dintre reprezentanții săi sau furnizori terți.

Condițiile de utilizare pentru Google Maps pot fi găsite la adresa Condițiile de utilizare pentru Google Maps.

Mai multe detalii găsiți la adresa: Regulamente privind protecția datelor.

TRANSMITEREA DATELOR CĂTRE TERŢI

Nu vom transfera datele Dvs. personale către nicio terţă parte care intenţionează să le utilizeze în acţiuni de marketing direct, cu excepţia cazului în care ne-aţi autorizat în mod expres să facem acest lucru.

Vă informăm că putem furniza datele dumneavoastră personale autorităţilor publice competente în cazul în care suntem obligați legal sau în cazul în care acționăm cu bună-credință, considerând că o astfel de acțiune este rezonabilă şi necesară pentru a ne conforma unei proceduri judiciare sau pentru a răspunde la orice cerere sau plângere legală sau pentru a proteja drepturile companiei sau ale clienților săi și ale publicului larg.

Putem furniza datele dumneavoastră personale către terţi (de exemplu, furnizori de servicii IT, companii de suport şi mentenanţă website, consultanţi externi, etc.). În aceste situaţii ne asigurăm ca, aceste terţe părţi, menţin în permanenţă niveluri de securitate adecvate pentru protecţia datelor Dvs. şi, de asemenea, ca utilizează datele în conformitate cu instrucţiunile specifice ale companiei.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Knauf Insulation România va respecta următoarele principii atunci când prelucrează date cu caracter personal:

  • Datele vor fi prelucrate în mod legal, echitabil și transparent în raport cu persoana vizată;
  • Datele vor fi colectate în scopuri legitime specificate; datele nu vor fi prelucrate în continuare în moduri care ar fi incompatibile cu aceste scopuri;
  • Datele vor fi adecvate, relevante și limitate la scopurile pentru care sunt prelucrate.
  • Datele vor fi corecte și, dacă este necesar, actualizate. Se vor lua măsuri rezonabile pentru rectificarea sau ștergerea oricăror date inexacte sau incomplete;
  • Datele vor fi păstrate numai atât timp cât sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate și prelucrate. Aceste scopuri sunt descrise în prezenta politică;
  • Datele vor fi șterse sau modificate în urma unei cereri justificate de către persoana vizată;
  • Datele vor fi prelucrate în conformitate cu drepturile legale ale persoanei, astfel cum sunt descrise în această politică sau conform prevederilor legale;
  • Vom lua măsuri tehnice, fizice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, prelucrarea ilegală și pierderea, distrugerea sau deteriorarea neautorizată sau accidentală a datelor. În cazul oricărei încălcări menționate în propoziția precedentă și / sau în cazul oricărei scurgeri accidentale de date, Knauf Insulation România va lua măsurile adecvate pentru a pune capăt încălcării sau a elimina scurgerea și a stabili răspunderea în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor și va coopera cu dacă este necesar, autoritățile competente ar trebui să fie implicate ca urmare a unei astfel de încălcări sau scurgeri.

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor, aveți următoarele drepturi cu privire la datele dvs. personale:

  • Dreptul de acces la date. Aveți dreptul de a obține accesul la datele dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm sau la copii ale acestora; aveți, de asemenea, dreptul de a obține de la noi informații cu privire la natura, prelucrarea și divulgarea acestor date.
  • Dreptul la rectificarea datelor. Aveți dreptul de a obține rectificarea inexactităților datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm.
  • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Aveți dreptul, în condițiile reglementate de lege, de a obține de la noi ștergerea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm. În măsura în care solicitați ștergerea datelor, vă rugăm să aveți în vedere consecința imposibilității de a vă contacta pentru a vă transmite oferte personalizate sau pentru a vă răspunde la solicitări. Sunt excluse datele personale care sunt necesare pentru departamentul financiar-contabil sau cele care sunt supuse obligației de păstrare legală.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării datelor. Aveți dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm. De asemenea, în măsura în care ne solicitați restricționarea prelucrării datelor, este posibil să nu ne putem îndeplini obligațiile ce ne revin în baza cerințelor legale.
  • Dreptul de a obiecta. Aveți dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru.
  • Dreptul la retragerea consimțământului. În situațiile în care prelucram datele dumneavoastră în temeiul consimțământului acordat, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul; puteți face aceasta în orice moment, cel puțin la fel de ușor cum ne-ați acordat inițial consimțământul. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră pe care am realizat-o înainte de retragere.
  • Dreptul să obțineți datele într-un format structurat, standard și care poate fi citit ușor sau să îl transferați unei terțe părți
  • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra de către noi sau în numele nostru.

Pentru exercitarea drepturilor enunțate mai sus, precum și dacă aveți întrebări, sugestii, reclamații cu privire la prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal conform prezentei Politici de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email dataprotect.ro@knaufinsulation.com, iar noi vă vom răspunde în termen de maximum 30 de zile de la primirea cererii Dvs.

În cazul în care acest termen se va prelungi, ca urmare a complexității și/sau a numărului mare de cereri, vă vom informa în termen de 30 de zile de la primirea cererii Dvs. cu privire la prelungirea termenului de răspuns, precum și cu privire la motivele prelungirii.

În interesul protejării confidențialității și securității datelor Dvs, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea înainte de a vă trimite informații prin poștă sau email, sau înainte de a efectua orice corecție sau ștergere a datelor.

SECURITATE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Knauf Insulation România are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati.

Pentru indeplinirea acestor obligatii, utilizăm o varietate de măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele personale împotriva prelucrării accidentale sau intenționate neautorizate, pierderii, distrugerii sau accesului persoanelor neautorizate.

PERIOADA DE STOCARE

Datele dvs. cu caracter personal vor fi păstrate atâta vreme cât este necesar pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate și/sau până la revocarea consimțământului dvs.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PENTRU PERSOANE MINORE

Noi nu colectam in mod intentionat informatii ale persoanelor care nu au cel putin 18 ani. Daca sunteti sub varsta de 18 ani, va rugam sa nu ne furnizati nicio informatie. Daca devenim constienti de faptul ca am colectat informatii ale unei persoane sub varsta de 18 ani, vom face eforturi rezonabile comercial pentru a sterge astfel de informatii din baza noastra de date.

MODIFICARI LA ACEASTA POLITICA

Termenii acestei Politici de confidentialitate se pot modifica din timp in timp. Va vom informa cu privire la orice modificari semnificative la aceasta politica de confidentialitate prin postarea unui anunt pe pagina de start a site-ului pentru o perioada rezonabila de timp dupa ce asemenea modificari sunt efectuate, ca aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata, si prin schimbarea datei din partea de sus a acestei Politici de confidentialitate. Va incurajam sa verificati periodic aceasta pagina pentru orice modificare. Utilizarea in continuare a site-ului in urma postarii modificarii acestor termeni va insemna acceptul acestei schimbari.

DETALII DE CONTACT

Responsabilitatea prelucrării datelor cu caracter personal colectate prin intermediul prezentului site este a operatorului Knauf Insulation România.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în orice moment dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la protecția datelor la adresa: Knauf Insulation România, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 29, etaj 1, Sector 5, 050881, București, clădirea AFI Tech Park 1 sau la adresa de email dataprotect.ro@knaufinsulation.com.