Contemporaneitatea a devenit un echivalent al progresului iar acum acesta înseamnă nu doar capacitatea de a alege ci de a îmbina perfect eficienţa cu esteticul.

Parte din misiunea Bramac o constituie siguranţa şi calitatea produselor sale. Cu aceste principii în minte, a fost dezvoltată suprafaţa Protector,  pe parcursul a ani de cercetare şi în urma unor teste complexe şi de lungă durată.

Garanţia produselor Bramac este de 30 de ani însă durata lor de viaţă depăşeşte această limită, tocmai datorită calităţii lor.

Suprafaţa Protector vine ca o adăugare la trăsăturile deja existente ale ţiglelor Bramac şi vă asigură protecţie sporită:

  1. împotriva reziduurilor şi a depunerilor de praf
  2. împotriva formării de alge şi muşchi
  3. vă protejează de influenţele generale ale climei
  4. asigură rezistenţa de durată a culorii învelitorii
  5. şi vă protejează împotriva fenomenelor extreme ale naturii

Această inovaţie nu schimbă procesul de fabricare a ţiglei – aceasta îşi păstrează caracteristicile de durabilitate, siguranţă şi calitate însă datorită suprafeţei Protector®  ţiglele Bramac deţin un important avantaj tehnologic şi optic asupra celorlalte produse din piaţă.

Din portofoliul Bramac, ţiglele Alpina Clasic, Romana, Donau, Tectura si Reviva beneficiază de această inovaţie şi se înscriu în segmentul de produse Premium, într-o gamă de culori formată din: roşu cărămiziu, brun roşcat închis, maro, antracit şi verde (această culoare este disponibilă doar la ţigla Alpina Clasic).

Forma ţiglelor şi culorile acestora pot fi adaptate diferitelor stiluri arhitecturale şi conferă unicitate construcţiei.

Filosofia Bramac este de a fi mereu cu un pas înainte, iar cei care optează pentru produsele cu suprafaţă Protector vor obţine avantajul de a fi proprietarii unei învelitori cu individualitate, evoluată tehnologic şi optic.

Modernitatea ne scuteşte de compromisuri şi tocmai din acest motiv nimeni nu ar trebui să facă compromisuri în ceea ce priveşte eficienţa şi aspectul plăcut şi să opteze pentru mai puţin.