Project Description

Se apropie sărbătorile și acum este perioada când ne decorăm casele și intrăm în tărâmul magic al Crăciunului. J Când vine vorba de mansarde, acestea sunt mereu o sursă de inspirație. Putem pune în practică ideile creative și să profităm din plin de acest spațiu special. Desigur că pentru a ne bucura de căldura sărbătorilor de iarnă, mansarda în care locuim trebuie să fie izolată corespunzător. Dar nu ne facem acum griji pentru acest aspect. Cu siguranță v-au ajutat recomandările specialiștilor pe care le-ați citit în articolele noastre de până acum.

Ne-am imaginat o zonă în care să se observe cel mai bine decorațiunile din mansardă și nu am găsit alta mai potrivită decât în apropierea ferestrelor. Cu suficientă lumină pentru a fi puse în valoare, decorațiunile de Crăciun vor fi sufletul încăperii.

1. Ornamente origami

Pentru decorare, origami își va găsi întotdeauna locul în vocabularul nostru. Ai putea profita de ocazie să petreci mai mult timp cu copiii și să lucrați împreună ornamentele de Crăciun. Suntem siguri că le va plăcea această activitate și veți obține împreună decorațiuni origami extraordinare. Iată câteva idei de ornamente origami și cum le poți pune în valoare în fața ferestrei.

2. Turtă dulce pentru decor

Suntem siguri că vei avea turtă dulce pe masa de sărbători. Dar ce zici dacă folosești câteva și pentru decor? Credem că ar arăta delicios.

3. Folosește fructe și flori uscate

Este acea perioadă din an când în casă miroase a portocale, cozonac și scorțișoară. Poți încerca să creezi ornamente din fructe uscate (portocală, mere, lămâie) și să le agăți lângă geam. În acest fel, când vei aerisi, li se va împrăștia mireasma.

4. Pomul de Crăciun

Desigur, nu putem sărbători Crăciunul fără tradiționalul brad împodobit. Aici, suntem siguri că v-ați gândit deja care vor fi culorile pe care le folosiți. Orice ați alege, pomul de Crăciun va fi principala atracție a camerei de mansardă. Încercați să-l poziționați lângă o sursă de lumină naturală, pentru a-l scoate în evidență cât mai mult.

5. Decorațiuni în formă de stea

Le puteți face manual. Este simplu și distractiv. Apoi, lăsați imaginația să vă ghideze și agățați-le de grinzile din lemn ale mansardei. Aveți multe posibilități.

6. Globuri și clopoței de sticlă

Să înceapă magia! Creați un decor de basm cu globuri de Crăciun și clopoței pe care îi puteți atârna de mânerele ferestrelor, perdele sau puteți împodobi și alte elemente din cameră.

7. Calendar special de Crăciun

Numărătoarea inversă până la Crăciun și Anul Nou a început. Puteți crea un calendar special cu buzunare în care să ascundeți un ornament micuț. Membrii familiei le pot descoperi în fiecare zi, câte unul, până de sărbători.

8. Abțibilduri pentru geamuri

Lipește pe geamuri abțibilduri cu fulgi de zăpadă, colorate și sclipitoare. Când razele soarelui vor intra pe geam, ornamentele vor străluci.

9. Crenguțe de brad

Poți orna masa de sărbători cu crenguțe de brad sau le poți așeza pe traseul unor fluxuri de aer pentru a le împrăștia mirosul specific.

10. Conuri de brad

Una dintre cele mai simple idei de decorare. Ai nevoie de un ghiveci gol, conuri de brad și… 5 minute libere. ”Plantează” conurile de brad în ghivece și decorează-le cu fundițe roșii, în ton cu sărbătorile.

Sperăm că v-au plăcut și veți putea pune în practică câteva dintre ideile noastre.

Noi vă dorim Sărbători Fericite și un An Nou minunat!