Project Description

Astăzi te conducem către o mansardă situată în centrul Gothenburgului. Este un apartament prevăzut cu mansardă, mobilat și decorat în stil scandinav. În opinia noastră, această mansardă are un design de o complexitate fascinantă și este o adevărată capodoperă în ceea ce privește utilizarea materialelor și a spațiului. Poate fi un model de inspirație pentru o amenajare utilă și cu stil a mansardei tale.

În primul rând, observăm combinația dintre mobilier și elementele arhitecturale, astfel încât spațiul este umplut, dar nu supraaglomerat. Mansarda este formată din două dormitoare și o sufragerie mare, deschisă, cu bucătărie integrată. Design-ul încăperii este realizat în stil scandinav minimalist, ceea ce înseamnă un aranjament discret al obiectelor și al decorațiunilor astfel încât acestea să formeze împreună o atmosferă armonioasă și echilibrată.

Cel mai interesant și atrăgător colț al mansardei este zona de luat masa, care este amplasată pe locul unui vechi balcon, care a fost închis și pentru care s-a ales un finisaj frumos din piatră. Detaliile interesante ale construcției de la mijlocul secolului XX sunt scoase în evidență în interiorul acestui apartament, fapt care îi pune în valoare autenticitatea elegantă. Grinzile din lemn creează un contrast deosebit cu pereții albi, oferind o notă caldă sufrageriei și dormitoarelor.

Și pentru că tot a venit vorba despre atmosfera caldă din dormitoare, la prezența ei contribuie semnificativ și lumina naturală, care intră în apartament prin intermediul ferestrelor de mansardă, oferind spațiului o puternică notă de optimism. Ferestrele permit razelor de soare să pătrundă în încăpere și ajută în același timp la o ventilație eficientă a spațiului.

Cu siguranță, mansarda scandinavă este prevăzută și cu o izolație fonică și termică performante, care mențin liniștea și o temperatură confortabilă în interior, indiferent de anotimp.

Cum ți-a plăcut mansarda de pe coasta de vest a Suediei? Pentru noi, este una dintre cele mai fermecătoare mansarde pe care le-am analizat și sperăm ca prezentarea ei să fie o sursă de inspirație pentru viitorul tău proiect de amenajare a mansardei.