Project Description

Acest proiect de transformare a unui pod în spațiu de locuit este un exemplu reușit, datorită ingredientului cheie – lumina naturală. Compartimentarea spațiului, unghiurile nou create și scara către mansardă sunt piesele arhitecturale care definesc, în final, un spațiu pentru timp liber sau pentru creație, primitor și confortabil.

Arhitecții au creat un spațiu cu personalitate prin îmbinarea pereților de gipscarton, având diferite forme geometrice diverse, cu piesele de mobilier minimalist.

Mansarda și etajul al doilea au fost redefinite în totalitate. Scara care duce în mansardă, singurul element nou introdus, își pune amprenta asupra reamenajării. Aceasta preia liniile pereților, le inclină, creând parca goluri orizontale și verticale, oferind flexibilitate apartamentului. Scara duce direct la camera centrală din mansardă care este dominată de ferestrele de mansardă VELUX, de mobilierul minimalist și de elemente multimedia.

Pentru a beneficia de atmosferă caldă, aceeași nuanță de alb a fost folosită pe toate suprafețele, cu excepția podelei. În zona de socializare, ferestrele de mansardă VELUX creează o atmosferă potrivită discuțiilor.

Utilizarea rafturilor integrate în pereți și a ușilor glisante fac posibile deschideri și închideri nebănuite. În acest mod, poți face o compartimentare a zonelor, după cum îți dorești.

În baie, ansamblul de ferestre VELUX care vin una în completarea celeilalte, creează o bandă de lumină. Efectul este, cu adevărat, uimitor, iar sentimentul este de stare de bine și confort. Adăugăm că ferestrele VELUX permit ventilarea naturală, lăsând să iasă rapid aerul umed.

Recâștigarea spațiului neutilizat din pod printr-o astfel de abordare creativă este o soluție ingenioasă, iar iluminarea naturală cu ajutorul ferestrelor de mansardă VELUX este elementul cheie, fără de care, frumusețea amenajării se poate pierde.

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail” images_per_page=”40″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″]