Project Description

De când multe companii și-au mutat activitatea în mediul online și angajații lucrează de acasă, amenajarea biroului a devenit una dintre prioritățile noastre.

Fie că amenajăm biroul într-o cameră suplimentară, fie într-un colț din încăperile casei, este important ca acesta să ne ofere condiții cât mai optime de lucru, pentru a fi productivi. Cu atât mai mult, dacă deții o mansardă, acest spațiu s-a dovedit a fi foarte potrivit pentru amenajarea biroului de acasă, pentru că oferă intimitate, liniște, iar lumina naturală ajută la îmbunătățirea capacității de concentrare.

Transformă un colț al mansardei într-un birou!

Mansarda are multe unghiuri atipice, deci orice colțișor poate căpăta valențe noi dacă vei ști să le adaptezi în folosul tău. Adaptarea mobilierului pe lungimea spațiului, amplasarea rafturilor deasupra sau în apropierea mesei, te vor ajuta să obții un efect vizual organizat și ordonat, cum trebuie să fie într-un birou.

Poți alege să personalizezi doar unul din pereții înclinați, ca în exemplele noastre: fie printr-un tapet, fie prin cărămidă aparentă. Efectul: atmosfera va deveni mai primitoare.

Te vei putea concentra mai bine într-un spațiu luminos, de aceea este esențial ca biroul să fie în apropierea ferestrelor. În plus, de câte ori ai nevoie de aer proaspăt, le poți deschide!

Transformă mansarda în biroul tău!

Poziționarea la ultimul etaj a mansardei oferă beneficii precum: priveliște, liniște, relaxare, retragere, concentrare, ceea ce face ca acesta să fie spațiul ideal pentru activitatea de lucru de acasă.

Confortul contează; optează pentru un mobilier minimalist. Scaunul este important să fie comod, iar rafturile funcționale să fie în apropiere. Se știe că albul reflectă lumina, iar aceasta este perfectă pentru o concentrare bună, deci optează pentru mult alb. Alege și podeaua într-o nuanță caldă, deschisă; pereții și podeaua vor reflecta și mai mult lumina naturală și vor amplifica senzația de mai mult spațiu.

Pe de altă parte, ai nevoie să poți filtra lumina: fie când aceasta cade direct pe ecranul laptopului, fie când ai nevoie de întuneric total, dacă vrei să vezi un film. Toate acestea le poți face cu ajutorul unui rulou, care ajută la crearea decorului perfect.

Funcțional și flexibil!

Amenajat cu ajutorul ferestrelor de mansardă VELUX, adică bine iluminat și ventilat, biroul poate fi transformat în locul tău special care va deborda de idei creative. Un perete din plută te poate ajuta să-ți organizezi mai bine activitățile, având tot timpul ideile în față. Un birou cu mobilier generos, dar flexibil, care să se adapteze perfect proiectelor tale, poate fi exact ceea ce-ți trebuie.

Dacă te-am inspirat și vrei să beneficiezi de consultanță gratuită, urmărește-ne pe pagina de Facebook sau folosește formularul pentru a ne contacta.