Project Description

Când imposibilul devine posibil

Îndrăznește să fii creativ și să aduci culoare în mansarda ta.
Cele mai moderne și mai actuale tendințe în amenajarea mansardelor pun accent preponderent pe alb sau pe culori cât mai deschise și mai calde, tocmai pentru că albul amplifică senzația de spațiu și de luminozitate.

Însă, această „monotonie” poate fi „întreruptă” de o pată de culoare, care să transmită o vibrație nouă, fresh, întregii mansarde. Iar acea „pată de culoare” ar putea fi chiar ruloul de la fereastra ta de mansardă VELUX.
Culorile au farmec și au energia lor pe care o resimțim în funcție de starea noastră. Iar, când ai la dispoziție peste 1800 de nuanțe, ai toate șansele să găsești chiar culoarea ta preferată 😊.

Designer la tine acasă

Când ai atât de multe opțiuni, este ușor să alegi ce i se potrivește mansardei tale. Vrei ca rulourile tale de la ferestrele VELUX să se asorteze cu nuanța noului tău ruj sau să fie în contrast cu tapetul din mansarda ta?

Vrei ca nuanța ruloului să fie exact nuanța patului sau a canapelei? Da, se poate!

Acum la VELUX, poți alege din peste 1800 de rulouri opace, de la culori vibrante la nuanțe pale sau estompate și poți aduce acea amprentă personală locului pe care îl iubești cel mai mult. Ai libertatea de a alege între miile de culori și țesături care să se îmbine cu stilul și atmosfera din mansarda ta.

Orice culoare vei alege pentru rulourile opace montate la ferestrele tale VELUX, află că vei avea un efect de întunecare de 99,9%, astfel că te poți bucura de atmosfera de intimitate și de efectul de întunecare, în orice moment al zilei.

Ruloul preferat la un click distanță

Pentru a comanda ruloul în culoarea preferată, intră în configuratorul de culori de aici, alege-ți culoarea și în maximum 23 de zile de la trimiterea comenzii, VELUX îți livrează acasă ruloul dorit.

Pentru a fi sigur că ruloul tău se va potrivi ferestrei tale VELUX, e necesar să-ți notezi codul ferestrei tale VELUX de pe plăcuța ei de identificare despre care găsești informații aici. Astfel, nu trebuie să măsori fereastra sau geamul, iar potrivirea ruloului pe fereastră va fi perfectă.

Spor la decorat!