Primire călduroasă

Camera de zi este fața apartamentului. De obicei, oaspeții sunt întâi invitați în ea și tot aici se adună toată familia seara. Prin urmare, este deosebit de important să creezi un microclimat și o atmosferă specială în care să îți dorești să petreci timp. Materialele de construcție KNAUF vă vor ajuta să modelați atmosfera din casă și să creați un design unic.

√ Recomandarea Mansarda mea: Knauf Goldband – tencuială din ipsos, cu aplicare manuală

primire-calduroasa

Doar vise frumoase

Un somn sănătos într-o atmosferă calmă și confortabilă este cheia unei vieți fericite și confortabile. Soluțiile KNAUF vă vor ajuta să vă protejați dormitorul împotriva zgomotului provenit din încăperile, apartamentele sau casele vecine și vor crea în cameră confortul care va aduce doar vise plăcute.

√ Recomandarea Mansarda meaKnauf Silentboard – sistemul pentru izolare fonică.

vise-frumoase

Conveniența în detalii

Renovarea bucătăriei necesită o abordare specială. Această încăpere este caracterizată prin umiditate ridicată, schimbări frecvente de temperatură și alți factori care afectează uzura materialelor. Prin urmare, alegerea trebuie făcută având în centrul atenției calitatea și rezistența, care sunt pe deplin în concordanță cu soluțiile Knauf.

√ Recomandarea Mansarda meaKnauf DFH2 – plăcile din gips-carton rezistente la foc și hidrofobizate, Uniflott Imprägniert – chit de rost hidrofobizat, Knauf Black System – profilele și accesoriile metalice tratate special anticoroziv (rezistență la clasele de corozivitate C3, C4 și C5)

Cele mai bune pentru copii

În camera lui, copilul, ca într-o mică cetate, vrea să simtă întotdeauna căldură, confort și, desigur, securitate. Prin urmare, atunci când o amenajați, trebuie acordată o atenție deosebită caracteristicilor materialelor. KNAUF oferă soluții care îndeplinesc cerințe ridicate privind siguranța și calitatea, precum și protecția anti-vandal împotriva „micilor tâlhari”.

√ Recomandarea Mansarda mea: Knauf Diamant DFH2IR – placă din gips-carton specială tip 4 în 1 (conferă rezistență la impact, umiditate, foc și izolează fonic)

Startul corect

Teatrul începe cu o garderobă pentru haine, iar apartamentul cu un hol. Acestea servesc pentru a întâmpina oaspeții, pentru a depozita lucruri și pentru a vă schimba hainele, deci trebuie să existe lumină și mult spațiu. Soluțiile KNAUF vă vor ajuta să creați orice număr de spații necesare și să aranjați iluminarea după bunul plac.

√ Recomandarea Mansarda meaKnauf Velvet – glet din var-ipsos pentru încărcare, nivelare și finisare

Mic dar totuși important

Adesea, se acordă o atenție insuficientă camerelor de utilități la proiectarea clădirilor. Cu toate acestea, astăzi această abordare nu este justificată, deoarece în camerele de utilitate sunt de obicei amplasate noduri de comunicare, echipamente de service și zone de depozitare. Soluțiile Knauf pentru camerele de utilități / ghenele de instalații vă vor ajuta să alegeți produse și sisteme potrivite pentru aplicația dumneavoastră.

√ Recomandarea Mansarda meaKnauf W62 și W63 – sisteme constructive pentru pereți de închidere spații tehnice, pe structură metalică

Universul de sub acoperiș

Repararea mansardelor este complicată datorită dimensiunilor non-standard. În plus, este important să luați în considerare mai multe puncte importante simultan: izolare termică și fonică, protecție la foc și rezistență la umiditate. Soluțiile complete KNAUF vor ajuta la rezolvarea acestor sarcini, ceea ce va conduce la crearea unui microclimat confortabil și la realizarea oricăror viziuni arhitecturale.

√ Recomandarea Mansarda meaKnauf Vidiwall – sisteme constructive de pereți și placări bazate pe  plăcile din gips armat cu fibre celulozice Knauf Vidiwall.

Rezistență la umiditate vreme îndelungată

Camera  de  toaletă este caracterizată de umiditate ridicată și un grad ridicat de funcționare a echipamentelor. În aceste încăperi este necesar să se aplice soluții și materiale rezistente la umiditate, iar pentru o mai bună protecție, pot fi utilizate materiale de impermeabilizare KNAUF. Rezistența la umiditate este asigurată timp îndelungat cu soluțiile KNAUF existente pentru baie.

√ Recomandarea Mansarda meaKnauf Drystar – sistem constructiv bazat pe plăcile speciale din gips cu împăslitură hidrofugată Knauf Drystar.

√ Recomandarea Mansarda meaKnauf Hydroflex sistemul pentru etanșare, corectă și de durată, compus din membrană lichidă, bandă / coliere/ colțare.

Bucurați-vă de baie

Dotând o baie, vrem să creăm un colț confortabil pentru relaxare și odihnă, care va dura mulți ani. Materialele rezistente la umiditate și sistemele KNAUF, care au fost special concepute pentru încăperi cu umiditate ridicată și schimbări frecvente de  temperatură, vă vor ajuta în acest sens.

√ Recomandarea Mansarda meaKnauf AQUAPANEL Indoor sistemul constructiv complet bazat pe plăcile din ciment Knauf Aquapanel Indoor, format din amorsă – chit – mortar de armare – glet gata preparat pe bază de ciment, plasă și bandă de armare, șuruburi dedicate – Knauf Aquapanel SN și SB, profilele metalice Knauf Black System tratate special anticoroziv.