Gama de produse Knauf Lightweight este o adevărată mână de ajutor pentru cei ce țin la calitatea produselor utilizate pentru finisajele unui proiect! Cu gleturile gata preparate de la Knauf, beneficiezi de cea mai bună calitate, o modalitate de lucru rapidă și o eficiență net superioară altor produse disponibile pe piață.

Primul episod al seriei „How to – Knauf Perfect Surfaces” prezintă cum se finisează ușor și corect colțurile interioare la pereții din gips-carton.
Află cum să utilizezi banda de hârtie Knauf, experții demonstrându-ți pașii necesari realizării unui proiect fără cusur.

Episodul 2 din seria de tutoriale „How To – Knauf Perfect Surfaces” îți prezintă toate detaliile și toții pașii pentru pregătirea și finalizarea unui proiect de finisare fără cusur! Află cum să finisezi colțul interior, cu ajutorul colțarului învelit în hărtie. Învață care sunt pașii corespunzători pentru corecta preparare a materialelor și urmează sfaturile experților pentru o aplicare corectă.

Episodul 3 al seriei „How To – Knauf Perfect Surfaces” îți prezintă arta finisării colțului exterior, cu ajutorul colțarului învelit în hârtie. Află care sunt pașii de bază pentru pregătirea materialelor, aplicarea și finisarea lor.