A sosit cel mai strălucitor și intim anotimp al anului. Spiritul de sărbătoare pune stăpânire pe satele și orașele din toată lumea. Nu uita că, decorurile, muzica și starea de spirit sunt secretele acestui sezon. Chiar și așa, poate apărea întrebarea: eu cum îmi amenajez spațiul preferat? Vom împărtăși cu tine câteva sfaturi și idei despre cum să creezi magie acasă. Citește mai departe și hai în călătorie alături de noi.

După doi ani de izolare, în acest an, de Crăciun putem răsufla ușurați și petrece alături de cei dragi. Așa că, anul acesta este mai special și un adevărat miracol. Pe timpul zilei, te poți bucura de felul în care lumina naturală intră prin ferestrele de mansardă, iar seara, îți poți lumina casa cu beculețe de sărbătoare, aducând cu adevărat miracolul în sânul familiei tale. Este acel moment din an când îți decorezi casa la interior și la exterior, când împărtășești dorințe și gânduri bune, și îți celebrezi prietenii și familia.

Acordă atenție decorului

Cât despre decor, un obiect festiv, ales cu gust poate fi plăcut, dar există câteva aspecte care merită luate în considerare atunci când te hotărăști. De exemplu, alegerea luminilor cu led poate fi mai eficientă din punct de vedere energetic, deoarece, în medie, acestea consumă mai puțină energie.

Dacă te ghidezi după principiul mai puțin este mai mult, ar trebui să cauți luminițe, mici, colorate. Sunt speciale și creează o atmosferă de basm. Îți recomandăm să le instalezi în locuri unde nu ai nevoie de multă lumină, deoarece sunt bune doar pentru iluminatul decorativ. Arată grozav în jurul ferestrelor – pentru că fac peisajul cu zăpadă de neuitat, când privești afară – poate chiar reușești să îl vezi pe Moș Crăciun cu renii și sania lui zburând peste ferestrele de mansardă VELUX.

O altă modalitate de iluminare o reprezintă lumânările parfumate. Alegerea aromei preferate și răspândirea ei în casă creează minuni. Nu numai că va aduce un miros fantastic, dar va crea intimitate.

Nu este întâmplător faptul că decorațiunile strălucitoare, ghirlandele luminoase și aromele condimentate ne fac inimile să bată. Iarna este momentul să ne simțim confortabil. Iar pentru a te bucura de Crăciun, trebuie să îți faci casa cât mai plăcută și mai comodă. Ce înseamnă confortul pentru tine? Pentru noi este ca piramida lui Maslow. Cele mai importante sunt: curățenia, lumina, aerul proaspăt și conexiunea cu natura – nevoile de bază. Apoi, ne gândim la un spațiu primitor cu ghirlande luminoase, lumânări parfumate cu mere și scorțișoară, felurile de mâncare preferate și jocuri cu prietenii.

Îți poți aminti mereu cu plăcere de această sărbătoare dacă prepari ceva care adaugă un plus de aromă aerului din casă. De exemplu, poți să faci turtă dulce, un ceai de portocale sau ghimbir și îți vei umple casa cu arome fantastice.

Bradul de Crăciun

Acum, să vorbim despre cel mai important obiect al sărbătorilor de iarnă: bradul de Crăciun. Alege o variantă sustenabilă, spre exemplu un brad în ghiveci, pe care îl poți planta ulterior.

Atunci când alegi un loc pentru el în mansardă, poziționează-l într-un loc sigur, unde să fie protejat de vânt, umiditate și copii – poate nu îl pui sub fereastra de mansardă. Când vine vorba de ornamente, alege unele care să se potrivească și cu restul amenajării. Anul trecut, au fost foarte la modă ornamentele acoperite de zăpadă.

Calendarul de Advent este și el o decorațiune grozavă. Cu ajutorul lui numeri zilele rămase până la Crăciun și intri ușor-ușor în spiritul sărbătorilor.

Pentru zile pline de energie, ascultă muzică tematică de Crăciun, care îți va ridica starea de spirit. Cântă și tu!

În general, indiferent de decorul pe care îl alegi, în acest sezon, dragostea și dăruirea ar trebui să fie în centrul atenției!

Îți dorim un Crăciun fericit și un An Nou minunat! 🎄🌟