Cuvântul „calitate” este unul dintre atributele cele mai cunoscute în descrierea unui produs. Totuși, calitatea unui produs nu se referă strict la calitățile sale sau la material sau la modul în care este fabricat, ci și la ce obține clientul prin utilizarea lui. Cu alte cuvinte, se referă la beneficiile pentru care clientul este dispus să plătească.

Când vine vorba despre ferestrele de mansardă, elementele definitorii prin care VELUX asigură calitatea produselor sale sunt: durabilitatea, testarea riguroasă, garanția oferită și implicit, confortul.

Durabilitatea

Specialiștii recunosc drept ferestre de mansardă de calitate, acele produse durabile, pe care te poți baza în orice condiții climaterice. Ferestrele de mansardă, datorită poziționării lor, sunt mai expuse intemperiilor, decât cele verticale, iar riscul infiltrației este deci mult mai mare. Ferestrele VELUX au o durată de viață de minimum 25 de ani (maximum 40 de ani) și rezistă în condiții de soare sau vânt puternic, furtuni extreme, căderi abundente de zăpadă sau frig tăios. Cum ne asigurăm de aceste aspecte? Prin testarea lor riguroasă.

Testarea riguroasă

VELUX își asigură clienții că toate produsele sale sunt testate în centre speciale din Danemarca, unde sunt simulate condiții extreme ale vremii.

Astfel, ferestrele sunt expuse, timp de 15 min într-un tunel de vânt, unei cantități de ploaie egale cu cea căzută în decursul unui an, pentru a se asigura că nu există infiltrații. Pentru a asigura o bună izolare fonică, ferestrele sunt supuse unor teste de sunet care imită traficul, muzica sau alte surse de zgomot.

Rezistența geamului este testată prin lovirea acestuia cu un pendul de 15 kg, pentru a se asigura că poate face față unor accidente neprevăzute. Fiecare model nou de fereastră este închis și deschis de 25 000 de ori.

Vezi exact cum sunt testate produsele VELUX pe canalul de YouTube VELUX România.

Garanția

VELUX oferă 10 ani garanție pentru ferestrele din lemn lăcuit și 15 ani pentru modelele cu profil din lemn învelit în poliu­retan, care sunt unice în acest moment pe piață. În plus, clienții beneficiază de servicii post-garanție pe toată durata de viață a ferestrelor sale.

Confortul

În cazul ferestrelor VELUX, confortul este dat de caracteristici precum: geam cu 3 foi de sticlă la un preț accesibil, bara de deschidere/închidere situată în partea de sus a ferestrei, sistemul unic de termoizolare ThermoTechnlogyTM, garnitura suplimentară, finisajul alb de poliuretan al ferestrelor cu garanție de 15 ani.

Alege fereastra de mansardă originală și vei beneficia totodată de cele mai bune servicii de consultanță gratuită direct de la producător, dar și de garanția unui produs durabil.

Află mai multe despre produsele originale VELUX sau cere o ofertă personalizată pe velux.ro.