Trăim în era în care digitalul este la putere. Suntem conectați și interconectați, atât cu ceilalți, cât și noi cu locuințele în care trăiam.

Digitalul a făcut totul posibil. VR-ul are acest avantaj, de a ne transpune în realitatea pe care ne-o dorim mai repede, mai ușor, înainte ca totul să fie finalizat, astfel încât să putem îmbunătăți sau schimba ceva înainte de a fi prea târziu.

Dacă iți dorești să vezi cum va arăta mansarda mult visată înainte să iei o decizie, află că acum este posibil cu aplicația gratuită MyDaylight de la VELUX.

Ce face MyDaylight pentru tine?

Te ajută să înțelegi cum poți să pui în valoare fiecare metru pătrat din pod.

Este o aplicație creată special pentru renovarea podului. Poți să introduci direct în aplicație dimensiunile și forma exactă a podului tău, dimensiunea exactă a fiecărei camere, înclinația acoperișului. Deci rezultatul este perfect customizat.

Vezi filmul:

Îți dă posibilitatea să te joci cu lumina: luminos, mai luminos, foarte luminos.

Joacă-te cu lumina naturală și cu spațiul până când găsești amenajarea perfectă pentru tine. Tu ești cel care alege una, două sau mai multe ferestre VELUX în mansardă. Tu alegi cum să le amplasezi pe acoperiș sau mărimea lor, astfel încât să experimentezi diferența de lumină naturală.

Adaugă elemente de design interior, precum culoarea pardoselii sau nuanța pereților, pentru ca tu să poți vedea mansarda mobilată și să-ți faci o idee cât mai realistă despre cum va arăta.

Te transpune exact în mansarda creată de tine.

După ce ai definit toate aceste aspecte, le trimiți pentru a fi procesate și, in scurt timp vei primi rezultatul: o simulare a mansardei pe care o poți experimenta în 360 de grade sau în VR.

Nu-ți rămâne decât să încerci. Ce zici?