Mansarda ta – oaza ta de liniște și relaxare.

Este normal să îți dorești în locuința ta o temperatură convenabilă și o cantitate de lumină echilibrată. VELUX te ajută să rezolvi cu succes cele două nevoi într-un mod eficient, chic și de calitate cu gama de rulouri exterioare și interioare, fiecare în parte fiind un aliat al stării tale de bine, de acasă.

Vreau să accesorizez fereastra VELUX din mansarda mea. Ce tip de rulou aleg?

Nimic mai simplu! Există două tipuri de rulouri pe care le poți adăuga ferestrei tale VELUX, fiecare având beneficiile sale.

Pe de-o parte, ruloul exterior parasolar previne supraîncălzirea din mansardă în perioadele foarte însorite ale anului, fapt care ar putea să producă un disconfort termic în locuința ta.

În plus, materialul din care este fabricat este transparent, fiind ca o plasă prin care poți să vezi, bucurându-te de priveliștea ta, în continuare.

Astfel, prin montarea acestui tip de rulou, controlezi eficient temperatura din mansardă.

Pe de altă parte, rulourile de interior, pe lângă utilitatea lor evidentă legată de controlul razelor de lumină care pătrund în mansarda ta, sunt și un accesoriu la modă care să întregească atmosfera ta de acasă prin modelele și cromatica diverse. Fie că sunt opace și blochează aproape complet pătrunderea luminii în camera ta, fie că sunt decorative și filtrează lumina într-un mod plăcut în diferite tonuri de culoare, rulourile interioare sunt alegerea perfectă pentru mansarda ta.

Așa cum într-o locuință obișnuită îți dorești să asortezi perdelele în concordanță cu mobila aleasă, tot astfel poți completa designul interior al mansardei tale cu un rulou decorativ în orice nuanță, de la alb, care să inducă o stare de puritate și liniște, la galben, pentru o notă de căldură care te învăluie precum razele de soare vara, albastru, pentru senzație de libertate și răcoare, verde pentru prospețime și multe alte culori magice care să îți stârnească imaginația, indiferent de camera în care te-ai decis să adaugi un astfel de rulou.

Pentru camera copiilor, VELUX a devenit partenerul celor mici și a creat rulourile cu tematică Disney. Eroii preferați din filme și desene animate par mai reali și mai prezenți ca niciodată într-o atmosferă de poveste din care nu lipsesc, bineînțeles, efectele de lumină bine controlată și filtrată de rulouri.

Interior și exterior – un duo ideal

Dacă ți-e greu să te decizi între rulourile prezentate mai sus, venim în sprijinul tău cu o sugestie. Pe o singură fereastră de mansardă VELUX poți monta atât un rulou parasolar, pe exteriorul ferestrei, cât și orice model de rulou interior, pentru a te bucura de confort și stare de bine.

Astfel, te poți bucura de timpul tău de relaxare sau de cel petrecut cu cei dragi într-un climat interior optim, controlat atât din punct de vedere termic, cât și din punctul de vedere al luminozității.