#vară #culoare #prospețime #creativitate #originalitate #veluxCBY

De la mult la mai mult – invazia culorilor

E cert, când ai o gamă de 24 de culori din care să alegi un rulou pentru fereastra ta de mansardă, ai impresia că ai suficiente și că sigur vei găsi una care să-ți placă. Dar, ce spui de peste 1800 de culori puse la dispoziția ta, o multitudine de nuanțe care să definească perfect stilul mansardei tale, oferindu-ți libertate absolută?

VELUX face posibil pentru tine acest vast evantai cromatic, tocmai pentru că își dorește ca tu să devii designerul mansardei tale și să o „îmbraci” în cele mai îndrăznețe nuanțe prin rulourile interioare opace marca VELUX.

Acum e simplu: tu alegi culoarea ruloului opac, VEUX o fabrică la comandă, special pentru tine!

Ai o culoare preferată? Cauți neapărat un anumit cod de culoare? Este perfect!

Trebuie doar să intri în magazinul online https://www.veluxshop.ro/ și să tastezi codul de culoare RAL sau NCS în simulator. Astfel mergi la sigur, vei primi ruloul livrat prin curier la tine acasă, în culoarea dorită de tine😊!

Nu ai o culoare preferată sau ți-ar plăcea să te joci cu culorile sau să încerci ceva nou?

Ai libertate totală de alegere și în acest caz. Nu-ți rămâne decât să :

  • Asortezi: alegi culoarea în funcție de piesele de mobilier din mansardă, de restul perdelelor, de nuanța covorului sau de orice vrei tu
  • Îndrăznești: o pată de culoare îți umple de viață și mansarda. Îndrăzneala e cheia exprimării de sine, de ce să nu încerci și culori mai puternice sau mai constrastante? Colecția Colour By You e menită să-ți personalizeze mansarda, să o facă unică și specială ca tine, așa că dă frâu liber imaginației și joacă-te cu cele mai inedite combinații de culori!

Știai că…

VELUX a ales să dea atât de mare importanță cromaticii prin colecția Colour By You tocmai pentru că a ținut cont de sfaturile specialiștilor, care arată cât de mult îți influențează starea de spirit culorile pe care le alegi în locuința ta, iar cu rulourile opace din această colecție VELUX poți fi sigur că vei avea atât un climat interior benefic din punctul de vedere al sănătății, cât și plăcut vizual, mansarda visurilor tale prinzând contur. Rulourile au un efect de întunecare de 99,9% și oricare ar fi culoarea aleasă, soarele nu va trece prin material, acesta fiind opac, lucru care îți va asigura un somn liniștit și odihnitor în orice moment al zilei, la pachet cu starea de bine dată de ambientul chic creat.