Să recunoaștem, tuturor ne place vara. Pentru temperaturile sale mari, pentru soarele care ne încălzește cu razele sale, pentru că o asociem, de cele mai multe ori, cu vacanța.

Când căldura durează zile la rând, iar pereții și acoperișul locuinței se încing, confortul nostru interior are de suferit. Atunci ne gândim cum să aducem răcoarea în locuințe.

Dacă locuința este situată la mansardă, fiind amplasată exact sub acoperiș, este important să ai în vedere acest aspect al izolării termice din momentul în care o proiectezi. Folosește materiale de calitate și izolează mansarda corespunzător și deja ai făcut primul și cel mai important pas spre o mansardă modernă. Pentru ca să fie și luminoasă, este important să montezi și ferestre de mansardă VELUX.

Despre alegerea și numărul acestora am vorbit și aici.

Ca să te bucuri de o temperatură cât se poate de plăcută, ceea ce mai poți face, este să montezi parasolare pe exteriorul ferestrelor tale din mansardă VELUX. Deși pare un lucru minor, vei fi surprins că, după montajul acestora, temperatura din mansarda ta va scădea cu până la 5 grade C.

Deoarece vizual înțelegem mai bine, ți-am pregătit un film ca să vezi cum acționează acesta.

Montajul unui astfel de rulou este simplu, chiar și pentru o persoană cu abilități practice minime. Cu alte cuvinte, îl vei putea monta chiar tu la fereastra ta de mansardă.

Urmărește filmul și apoi urmează etapele montajului!

Mult succes!